Житомирська РДА подала позов до суду на 100 тис. гривень

  Богунський районний суд м.Житомира розглядає справу за позовом Житомирської районної державної адміністрації до Чижової Галини Харитонівни про захист честі, гідності, ділової репутації та відшкодування моральної шкоди в розмірі 100 тис. грн.

   28 листопада 2018 року суд ухвалив відкрити провадження за позовом Житомирської РДА та призначити підготовче засідання у справі на 5 березня 2019 року, - розповідає silske.org.

  «Позивач звернувся до суду з позовом, в якому просить визнати відомості, викладені та поширені відповідачем в соціальній мережі Фейсбук (Інтернет) на своїй особистій сторінці про те, що посадові особи Житомирської райдержадміністрації покривають жорстоке побиття дітей-сиріт та насилля над ними, порушують права дітей на освіту та на здоровий розвиток, як такі що не відповідають дійсності та ганьблять честь, гідність та ділову репутацію голови Житомирської райдержадміністрації, заступника голови райдержадміністрації та начальника у справах дітей райдержадміністрації. 

  Зобов’язати відповідача спростувати протягом тижня з дня набрання рішення суду законної сили недостовірну інформацію через мережу Інтернет на сторінці Фейсбук, на Інтернет сайті «Житомир-Інфо» та місцевій газеті опублікувати спростування недостовірних відомостей. Також просить зобов’язати відповідача шляхом видалення із архіву особистої сторінки на Фейсбуці в публікаціях всю недостовірну інформацію та стягнути на користь позивача моральну шкоду у сумі 100000 грн», - зазначається в ухвалі.

 

Последнее изменение Среда, 09/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework