Студенти ЖНАЕУ зможуть безкоштовно навчатися в університі Пірасікаби у Бразилії

  Ректор Житомирського національного агроекологічного університету 8 січня  підписав угоду про академічне співробітництво (academic cooperation agreement) та студентську мобільність (specific cooperation agreement for student mobility) з Методистським університетом Пірасікаби, Сан-Паулу, Бразилія (Universidade Metodista de Piracicaba – UNIMEP).

   Попередні перемовини щодо  цього прозодили у жовтні минулого року з радником офісу міжнародних відносин UNIMEP Маріною Мартін   під час проведення у ЖНАЕУ ІV Міжнародного науково-практичного форуму "Інтелектуальна економіка в умовах суспільних трансформацій».

  Завдяки підписаним угодам, студенти ЖНАЕУ, що виявлять бажання взяти участь у програмі мобільності, отримають можливість безкоштовно навчатися в UNIMEP від 2 тижнів до 1 семестра за будь-якою обраною спеціальністю. Мова навчання: португальська та англійська. Студентам також надається можливість паралельно відвідувати мовні англо-португальські курси під час академічного візиту.

  Координацію програми співробітництва забезпечує Центр інтелектуальної власності, інноватики та управління проектами ЖНАЕУ. Контакти центру: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript..

  Довідково

  UNIMEP є приватним закладом вищої освіти, що входить у топ-15 бразильських університетів та забезпечує підготовку понад 12 тис. студентів, пропонуючи більше 50 бакалаврських і магістерських програм на 7 факультетах:

  • факультет інженерії, архітектури та урбанізму (архітектура та урбанізм, цивільне будівництво, харчова інженерія, управління та автоматизація, виробництво, електротехніка, машинобудування, механізація, хімічна інженерія, металургійні процеси, промислова хімія, хімічні процеси, математика);
  • факультет медичних наук (біологія, фізичне виховання, медсестринство, фармація, фізіотерапія, ветеринарія);
  • факультет одонтології (одонтологія);
  • факультет зв'язку та інформатики (кінематографія та аудіовізуалізація, графічний дизайн, фотографія, журналістика, інформаційні системи, реклама, радіомовлення і телебачення, інтернет, комп'ютерні мережі);
  • гуманітарний факультет (історія, філософія, англійська мова, португальська мова, переклад, музика, психологія, педагогіка);
  • юридичний факультет (право);
  • факультет менеджменту та бізнесу (адміністрування, економіка, бухгалтерський облік, міжнародний бізнес, міжнародні відносини, зовнішня торгівля, маркетинг, управління промисловим виробництвом, управління персоналом, логістика).

  В університеті також працюють Відділ аспірантури, Центр професійного та корпоративного навчання, Центр викладання іноземних мов та бюро перекладів, Відкритий університет для громадян похилого віку. Інфраструктура UNIMEP включає в себе 4 кампуса (два з яких знаходяться у Пірасікабі, третій в Санта-Барбара-д'Оесте і четвертий в Лінсі, штат Сан-Паулу), 50 лабораторій, бібліотеку, редакцію газети, радіо- і телестудію, театр, музичну школу, спортивний комплекс, ферму і віварій, 4 клініки та одну з найстаріших і найбільш традиційних шкіл стоматології в країні.

  Університет функціонує з 1881 р. Вважається першим методистським університетом Латинської Америки. Найстаріший корпус університетського комплексу визнаний історичною спадщиною Бразилії і нині містить культурний центр, в якому розміщені важливі історичні колекції, що мають національне значення.

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

 

 

Последнее изменение Понедельник, 14/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework