На Житомирщині горіли лісовоз ще й євроконтейнер

  Днями серед білого дня загорілася вантажівка з дров’яними обрізками у мікрорайоні паперовиків на Малинщині.

 

  Очевидці кажуть, машина задимілася на ходу, рухаючись по вулиці Гагаріна. Водночас це на деякий час призвело до заблокування руху на дорозі. На щастя, з вогнем впоралися швидко, полум’я не зачепило вантаж. Подейкують, приватний автомобіль віз дрова на одне із місцевих підприємств, передає mn.zt.ua.

  Нещодавно червоний півень наполохав і літню жительку Ворсівки. Пізнього вечора вона почула, що на горищі тріскотить полум’я. Прибулі рятувальники, проте, заспокоїли. З’ясувалося, горіла лише сажа в димоході.

  Наступного дня близько п’ятої ранку згоріли дах літньої кухні та дровітник у селі Березине. Причина загоряння встановлюється.

  Минулих вихідних уночі навпроти церкви у мік­рорайоні лікарні вщент згорів євроконтейнер. Наразі поліція встановлює винуватця пожежі. Комунальники, проте, просять відшкодувати нанесені збитки добровільно. Адже в іншому випадку палія притягнуть до відповідальності. Зауважимо, неподалік сміттєвого бака встановлені камери відеоспостереження, тому з’ясувати достеменну причину пожежі буде неважко.

Джерело: mn.zt.ua

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework