У справі щодо катастрофи винищувача Су-27 розглядається 5 версій – директор ДБР

 15 грудня 2018 року на військовому аеродромі у Житомирській області під час заходження на посадку розбився літак Су-27. Серед версій слідства - технічна несправність літака і порушення правил польотів.

   У кримінальному провадженні щодо причин катастрофи винищувача Су-27 наприкінці минулого року на Житомирщині розглядається 5 версій. Як передає кореспондент УНІАН, про це директор ДБР Роман Труба заявив на брифінгу.

  Він повідомив, що слідчі вже провели близько 100 допитів, 20 оглядів документів, 5 оглядів місця події, тривають експертизи, перевіряються версії. Труба зазначив, що слідство розглядає такі версії причин катастрофи: технічна несправність літака, порушення правил організації та керування польотами, складні погодні умови, порушення правил польотів екіпажем літака та терористичний акт.

  Нагадаємо, 15 грудня 2018 року на військовому аеродромі у Житомирській області під час заходження на посадку розбився літак Су-27. Внаслідок падіння літака загинув майор Олександр Фоменко, 1975 року народження, який був начальником повітряно-вогневої і тактичної підготовки бригади тактичної авіації повітряного командування ”Центр” Повітряних сил Збройних сил України. Було відкрито кримінальне провадження за ст. 416 Кримінального кодексу України "Порушення правил польотів або підготовки до них".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Всю свою 25-річну офіцерську службу віддав військовій авіації»: В авіакатастрофі загинув льотчик з Озерного. ВІДЕО

Озерне з висоти пташиного польоту

Новини Житомира

  

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework