ЖНАЕУ у телепроекті «Бери вище». ВІДЕО

  Проект «Бери вище» стисло й емоційно розповідає про історію конкретного навчального закладу, його традиції та актуальні напрями, за якими йде навчання.

   Саме про те, чим пишається навчальний заклад, – його лабораторну й матеріально-технічну базу, наукові розробки та досягнення студентів і викладачів ЗВО. Адже кожен  заклад вищої освіти – це майже окрема “родина”, яка нині виховує свідомих громадян, ту молодь, котра в недалекому майбутньому формуватиме наше суспільство. У проекті показують вплив вишів на суспільне і культурне життя того чи іншого регіону України. Відео опубліковане на каналі в Ютуб.

  У новому випуску «Бери вище» розповідають про Житомирський національний агроекологічний університет  є базовим для підготовки фахівців для більшості галузей економіки Полісся  (Житомирської, Рівненської, Волинської областей). До його структури, окрім 8 факультетів, 42 кафедр і 85 їх філій на виробництві та в науково-дослідних установах, 10 навчальних корпусів і 8 гуртожитків, входять також Ботанічний сад, дослідне поле, навчальна ферма, лабораторія кінології, навчальна пасіка, навчально-науково-виробнича клініка ветеринарної медицини,   хіміко-аналітична лабораторія, Центр еколого-енергетичних технологій, лабораторія екології лісу, музей грунтів і мінералів, лабораторія геодезії та землеустрою, наукова бібліотека, лабораторія відновлювальної енергетики. На базі ЖНАЕУ функціонує Поліський центр органічного виробництва «Полісся Органік», проводиться ярмарок органічної продукції, Міжнародна науково-практична конференція «Органічне виробництво і продовольча безпека», розроблено та впроваджено у навчальний процес курс «Органічне виробництво».

  На  8 факультетах  Житомирського національного агроекологічного університету (технологічному, екології і права, інженерії та енергетики, агрономічному, економіки та менеджменту, лісового господарства, обліку та фінансів, ветеринарної медицини) готують фахівців за 27 спеціальностями, більшість з яких відкрили протягом трьох років – «Комп’ютерні науки», «Міжнародні економічні відносини», «Технологія захисту навколишнього середовища», «Водні біоресурси та аквакультура», «Туризм», «Садівництво та виноградарство», «Науки про землю»,  «Інформаційні системи та технології», «Галузеве машинобудування», «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».   Враховуючи темпи та рівень розвитку ЖНАЕУ,  він з агроекологічного стає класичним багатопрофільним закладом вищої освіти, який за кількістю студентів денної та заочної форм є найбільшим в регіоні – тут навчається молодь з Житомирщини та сусідніх областей, а це понад 7 тисяч студентів. 

  На базі  Житомирського національного агроекологічного університету  нещодавно вперше відбувся форум «Космічні технології для агробізнесу»,  запустили Регіональний космічний центр «Полісся» і готуються до відкриття інформаційного центру ЄС.

kd060214 1

kd060214 2

kd060214 3

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework