Суд відмовив Житомирській ОДА зняти арешт із турбази у справі про привласнення держкоштів

  Майно арештували, щоб забезпечити збереження речдоказів у справі.

 

  Київський апеляційний суд відмовився зняти арешт із туристичної бази "Лісовий берег" у Житомирі.

  Про це йдеться у судових матеріалах, передає ua1.com.ua.

  Зазначено, що апеляцію про зняття арешту подала Житомирська обласна держадміністрація, однак суд залишив без змін рішення Печерського райсуду Києва.

  Арештували майно у рамках розслідування про привласнення чиновниками ОДА коштів, які були передбачені на реконструкцію центру вертебрології та реабілітації військових.

  Туристичну базу арештували у грудні 2018 року, згідно з рішенням Печерського райсуду Києва, щоб забезпечити збереження речових доказів у справі.

  Як пишуть Українські новини, у серпні 2017 року на профільній комісії Житомирської ОДА вирішили реконструювати приміщення обласного медцентру вертебрології і реабілітації. Пізніше чиновники підписали договір із ТОВ "Тетерів-Будпроект" на 12,3 млн гривень.

  Серед будівель, що підлягали реконструкції, була туристична база "Лісовий берег", яка належала дочірньому підприємству "Житомиртурист".

  Невдовзі голова Житомирської ОДА розпорядився прийняти "Лісовий берег" у власність держави, а для "Тетерів-Будпроект" ОДА перерахувала понад 1 млн гривень бюджетних коштів. 

  Нагадаємо, суд відпустив під особисте зобов’язання провідного економіста відділу верхньої будови колії філії "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Укрзалізниця" Захаревич, підозрювану в причетності до розкрадання понад 93 млн гривень.

Джерело: ua1.com.ua

 

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework