Житомирська районна рада пропонує укласти меморандум про участь в реалізації проекту з придбання комп’ютерного томографа

  Постійна комісія з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування Житомирської районної ради  на своєму засіданні 18 лютого розглянула проект рішення про укладення Меморандуму про участь в реалізації районного проекту з придбання та встановлення комп’ютерного томографа для Комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради.

  У Меморандумі  зазначається: реалізація районного проекту з придбання та встановлення комп’ютерного томографа для Комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради здійснюється за рахунок коштів державного, обласного, районного бюджетів, бюджетів інших органів місцевого самоврядування Житомирського району, у т. ч. об’єднаних територіальних громад, інших донорів та коштів юридичних і фізичних осіб, що надходять у рамках благодійної допомоги.

  Пропонується  уповноважити голову Житомирської районної ради Крутія С. Г. на укладення від імені Житомирської районної ради Меморандумів із Житомирською районною державною адміністрацією, Комунальним некомерційним підприємством «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради та сільськими й селищною радою, ОТГ про участь у реалізації районного проекту з придбання та встановлення комп’ютерного томографа.

  Для тих місцевих громад, які візьмуть фінансову участь у придбанні комп’ютерного томографа, «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради  надаватиме їхнім мешканцям  медичні послуги  з досліджень на комп’ютерному томографі на пільгових умовах за зниженою вартістю послуг, але яка є не нижчою за вартість витратних матеріалів на обслуговування одного пацієнта.

Джерело: primiske.com.ua

 

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework