Винних знайдено, плакат відновлено: Продовження історії з пошкодженням афіші соціального проекту в Житомирі

  Про те, яке продовження отримала історія з нечуваним актом вандалізму в Житомирі, розповіли організатори соціального проекту "Обличчя миру", афішу якого й було зірвано з однієї із житомирських зупинок.

 

  Зокрема, Oxana Gavrilyuk розповіла:

  «Житомир – місто героїв.

  Самоорганізація ветеранів здатна вирішувати найвищі та найскладніші проблеми. Від створення Дому ветерана, до захисту героїчного образу наших побратимів.

  Минулого тижня, ветеранську та волонтерську спільноту вразив жахливий випадок вандалізму. Невідомі люди, в ніч з середи на четвер зіпсували плакат соціального проекту «Обличчя миру». Це був наш проект, на основі фото Дмитра Муравського, який ми реалізували спільно із Повернись живим та Віталієм Дейнегою, Батальйоном Волонтер Юлії Толмачової, за підтримки Сергія Сухомліна та Вадима Ліскі.

  Як зараз пам’ятаю, холодною весною минулого року ми всі разом відкривали зупинки брендовані фото Д.Муравського. Тоді на відкриття приїхала ледве чи не вся родина Верхогляд. Мама Андрія та Дмитра Людмила, дружина Дмитра Леся з дочкою. Це було дуже зворушливо та емоційно.

  І от – цей прикрий випадок. Житомирські ветерани та волонтери зібрали всю злість у кулак, розробили план дій… щоби ви всі розуміли, вже в суботу вранці (через 2 дні) ми знали, хто здійснив цей акт вандалізму. Знали у деталях – прізвище-ім’я, адресу, всі контактні дані.

  Слід віддати належне – поліція також дослухалась до нас, відреагувала оперативно. Сьогодні винуватці встановлені, ведуться слідчі дії. Ветерани мають бажання з ними поспілкуватися – у рамках закону. І про це також є попередня домовленість із правоохоронцями.

  А плакат ми відновили. Показово, що його прийшли вивішувати також і інші герої нашого проекту «Обличчя миру» - наприклад Валентин Рустамов «Валіко», колишній розвідник із 95 ОДШБр. Приєдналась до нас також і Леся Верхогляд – дружина Дмитра та невістка Андрія.

  Житомир – місто справжніх героїв. Тут ніколи не буде місця підлості, злобі, сепаратизму! А ветерани вкотре продемонстрували, що вміють самоорганізовуватись. І коли ми всі разхом, нас ніхто не здолає!».

  Нагадаємо, в ніч на 20 лютого, в 00.05 хвилин, пара (важко сказати це слово) "людей", віку приблизно 18-25 років здерла із зупинки громадського транспорту на вул. Довженка афішу соціального проекту "Обличчя миру" із зображенням захисника України, вихідця Житомирщини, Народного героя Андрія Верхогляда (лейтенант 72 ОМБр).

kd28021915 1

 

kd28021915 2 Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework