«Бібліотека як майданчик для творчості»

    Під такою назвою відбувся річний звіт центральної міської бібліотеки перед своїми читачами. Життя бібліотеки, у році що минув, було насиченим, цікавим, багатогранним і динамічним. 

   Міська книгозбірня запропонувала свої послуги  7216 користувачам - це учнівська та студентська молодь, коростенці середнього та старшого віку. У звітному році колектив книгозбірні брав активну участь у міських грантових програмах і це прагнення увінчалося успіхом. Центральна бібліотека у співпраці із ГО «Молодіжна міська рада» стали переможцями міського конкурсу соціальних програм з проектом «Вільний простір».

   Завдяки інформаційним комунікаціям спектр послуг міської  бібліотеки урізноманітнився. До послуг користувачів:  безкоштовний доступ до інтернет-мережі, навчання у школі комп’ютерної грамотності «Освіта протягом життя», он-лайн і дистанційне навчання у територіальному центрі дистанційних комунікацій Сумського державного університету, що діє на базі читальної зали.

   У творчій частині звіту до уваги присутніх було запропоновано презентацію книги заслуженого журналіста України, письменника Віктора Васильчука «Франція: тільки один місяць. Міста і люди».

   Письменник поділився своїми спогадами, враженнями про перебування у Франції, відповів на безліч цікавих запитань присутніх.

Джерело: офіційний сайт міста Коростеня

 Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 12/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework