Житомирянка-майстриня перших іграшок, або ім’я в соцмережах, яке вже стало своєрідним брендом

  Завдяки своїм виробам житомирянка Катерина Скакунова добре знана у соцмережах. Здебільшого майстриня в’яже гачком іграшки.

   «Іноді роблю прикраси для волосся для малечі, а також різні дрібнички для немовлят, — каже вона і, жартуючи, додає: — У мене — майстерня перших іграшок, як я її називаю. Хоча нерідко й дорослі отримують у подарунок мої вироби».

  Улюбленою справою Катерина Скакунова займається вже шість років. Як і більшість жінок, уперше взялася за рукоділля, коли перебувала у декретній відпустці. Нині уже й семилітня донька Єва допомагає мамі. Вона і є чи не найбільшим критиком, порадником і, водночас, підтримкою для майстрині.

  Першою іграшкою був равлик, зшитий власноруч. Саме завдяки йому в соцмережі житомирянку знають як «Катя Улиточка» — ім’я, яке вже стало своєрідним брендом.

  Після виходу на роботу вільного часу в жінки стало значно менше. «Однак завжди намагаюся увірвати хвилинку на хобі, — зізнається вона. — В’язання тих же зайчиків — це немов віддушина після робочого дня. Мабуть, у залежності від настрою й іграшки виходять відповідні».

  Нещодавно разом із кількома майстринями Катерина Скакунова організувала в обласному центрі другий фестиваль ручних виробів. Тут же житомирянка представила й власні — милі та позитивні дитячі іграшки.28031834 1

Наталія Хоменко,zhytomyrschyna.zt.ua

 

 Новини Житомира

    

Последнее изменение Суббота, 30/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework