Військовий коростенець у тяжкому стані потребує термінової допомоги для дорогого лікування й реабілітації

  "Наш земляк Олексій Ярошенко, боєць 30-ї окремої механізованої бригади, потребує допомоги", - повідомлення, яке нещодавно сколихнуло мережу Фейсбук.

 

  Ми також не оминули осторонь допис коростенки Наталії:

  "27-річний воїн Олексій Ярошенко з Коростеня отримав тяжке поранення в голову під час несення служби у зоні проведення ООС, перебуває у тяжкому стані та потребує кошти на вартісне лікування й реабілітацію.

  Олексій народився в родині військового – батько Юрій Федотович військовий пенсіонер, мама Людмила Вікторівна теж на пенсії, є інвалідом 2-ї групи. Проживає родина в нашому місті, по вулиці Шатрищанській. Олексій – друга дитина у сім’ї, має старшу сестру Марину. Навчався у НВК №2, затим у Головинському вищому професійному училищі.

  Як розповідає мама Олексія Людмила Вікторівна, у 2018 році син за контрактом пішов служити у Збройні сили України, в 30-ту окрему механізовану бригаду імені князя Костянтина Острозького, що дислокується в Новограді-Волинському. Спочатку він перебував на Яворівському військовому полігоні, що біля Львова. Неодноразово виборював перші місця та медалі за кращу військову підготовку.

  У січні 2019 року Олексій був направлений до смт. Луганське Донецької області, де проходить нульова лінія, тобто бійці знаходяться на відстані до 80 м від ворога.

  25 березня боєць, виконуючи бойове завдання на посту, помітивши ворога, почав відбивати напад, під час якого отримав важке поранення у голову.

  9 годин тривала операція в реанімаційному відділенні Харківського військового госпіталю, 9 годин нейрохірурги робили все можливе, аби врятувати молоде життя. З Божою допомогою, Олексій прийшов до тями. 2 квітня літаком його доставили до військово-медичного клінічного центру Західного регіону м. Львова, де на бійця чекає вже друга складна операція. А далі відбуватиметься тривала багаторічна дороговартісна реабілітація.

  Сьогодні за Олексія моляться батьки, рідні та друзі, увесь Коростень і Україна! Та більш за все якнайшвидше поглянути у батькові, ще такі молоді очі, мріє його 4-річний синок Артемій.

  Дорогі коростенці, мешканці Житомирщини, українці! Допоможімо родині Ярошенко, підтримаймо нашого земляка – воїна, який в той час, коли ми вітали один одного за святковим новорічним столом, на морозі оберігав наш з вами спокій, коли ми раділи першій весняній квітці, пильнував за тим, аби сонце ніжно огортало її; коли ми все менше говоримо слово «мир», вони, на передовій, дарують його нам і бережуть у своєму люблячому серці.

  Кошти на підтримку Олексія Ярошенка можна перераховувати на картку «Приватбанку» його рідної сестри: 5168 7573 5617 1605 (Ярошенко Марина Юріївна

Світлана БАРАНОВСЬКА.

  Будьмо милосердні, бережімо тих, хто виборює нам мир!".150419020 1

  

Новини Житомира

    

Последнее изменение Вторник, 16/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework