Чому батьки дівчинки з IV ступенем сколіозу на Житомирщині роками зволікали з лікуванням доньки? ВІДЕО

  В одному з нещодавніх випусків програми «Стосується кожного» на телеканалі "Інтер" розповіли про нелегку історію багатодітної родини із Житомирської області.

 

  Ми теж не оминули цю тему увагою і пропонуємо й вам, шановні читачі, пропонуємо дізнатися про цю зворушливу та сумну історію, яка, сподіваємося, все ж матиме гарне продовження.

 «9-річна Вероніка Веремейчук із Житомирської області страждає від сколіозу від самого народження. Дівчинка - молодша донька в багатодітній родині 54-річної Лариси Веремейчук. Мама знала про особливості доньки, проте до медиків не зверталася. Але два роки тому хвороба почала прогресувати і на сполох тепер били уже всі — сусіди, односельчани, педагоги. Небайдужі навіть зібрали велику суму для операції Вероніки, але в останню мить її мати знову відмовилась. Люди в селі підозрюють, що Лариса боїться лікувати дитину, аби не сплила правда про народження дівчинки. Яким чином таємниці особистого життя батьків можуть заважати лікуванню дитини? Чи наважаться рідні визнати власне хворобливе минуле заради здорового майбутнього Вероніки?», — йдеться  в описі до випуску програми, прнисвяченому родині із Житомирщини.

  Подробиці у відео:

за матеріалами програми "Стосується кожного", телеканал "Інтер"

 Новини Житомира

  

 

Последнее изменение Четверг, 23/05/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework