Житомирянці потрібен дороговартісний протез, аби жити повноцінним життям

   Про це в соціальних мережах повідомили житомиряни.

 

  «Друзі, знайомі, житомиряни і всі-всі, знову прошу вас про допомогу. Дочитайте, будь ласка, до кінця… і при можливості, за бажання відгукніться!?

  ІВАНЦІ ЖАБРОВЕЦЬ ПОТРІБЕН ДОРОГОВАРТІСНИЙ ПРОТЕЗ, ЩОБ ЖИТИ ПОВНОЦІННИМ ЖИТТЯМ.

  З 2007 року після удару (травми) житомирянка (учениця ЗОШ № 36) разом із своїми рідними самотужки веде боротьбу з саркомою Юінга (раком кісток).

  Іванці довелося пережити справжнє випробування на міцність. Кожного дня вже більше 10 років їй доводиться боротися із нестерпним болем. Упродовж цього часу дівчина пережила 15 курсів хіміотерапії, курс променевої терапії, ендопротезування правого гомілковостопного суглоба і дистальної частини великогомілкової кістки.

  Через руйнування кісток у березні 2019 року Іванці довелося ампутувати стопу і нижню третину гомілки.

  Перед операцією (ампутацією) вона пройшла дороговартісне обстеження і до цього часу проходить складний курс реабілітації (відновлює ослаблений організм), вартість якого складає від 60 тис. грн до 150 тис. грн. Найбільша ж мрія Іванки зараз – це повернення до повноцінного життя (прогулянки без милиць, а ще повернення на роботу), яке можливе за умови придбання дороговартісного протезу, вартість якого становить від 4 тис. євро.

  Іванка не афішувала про свою недугу і ніколи не просила про допомогу, але нинішні постійні витрати і кошти для придбання якісного протезу для неї і її рідних є непосильними.

  Часу обмаль, оскільки після ампутації кінцівка деформується (всихає).

  1, 10 або 100 гривень, репост, поширення у ЗМІ… будь-яка допомога зараз на вагу золота.

  № карти ПриватБанк для надання допомоги: 5168 7574 01237658, отримувач – Жабровець Іванна Володимирівна.

  14 серпня цього року Іванці виповниться 27 років. Давайте до цього особливого дня допоможемо Іванці здійснити її мрію і подарувати надію у краще! Вірю в силу добра і небайдужих людей», — зазначила в дописі на своїй Фейсбук-сторінці житомирська журналістка Аліна Дембіцька.

01011927 1

01011927 2 Новини Житомира

  

Последнее изменение Понедельник, 03/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework