Королі та королеви спорту від Житомирщини виборювали лаври чемпіонів. ВІДЕО

  На королівство спорту перетворився днями Центральний стадіон у Бердичеві: на тамтешньому просторі провели чемпіонат області з легкої атлетики.

 

  Навряд чи буде перебільшенням сказати, що цей спортивний форум зібрав найкращих з усієї Житомирщини: більш ніж 200 представників легкоатлетичних шкіл Бердичева, Чуднова, Малина, Житомира, Коростеня, Новоград-Волинського, Романова були готові довести особисте лідерство, принісши разом із цим заповітне І місце своїй команді. Легкоатлетична першість – особлива: на ній до чемпіонства несуться на біговій доріжці, злітають увись, вистрілюють стрибками у довжину, штовхають ядра, у прямому сенсі стрімко долають бар’єри. У Бердичеві ось на учасників чемпіонату чекали і стрибки, і штовхання, і пристойний «список» дистанцій: 100 м та 200 м, 400 м, 800 м та 1 500 м, а також дві естафети – 4 х 100 м та 4 х 400 м. Окрім того (вже у Житомирі), мали влаштувати біг із бар’єрами на 100 м та 400 м.

  Королі та королеви спорту від Житомирщини виборювали лаври чемпіонів

  Потужне представництво у 62 спортсмени виставив на ці змагання Бердичів: так за перші місця боролися вихованці місцевого відділення обласної СДЮШОР-підопічні тренерів Кузика, Гаврилюка, Лонського, Шеремета й Михальченка. Окрім того, кольори міста захищала ще одна потужна спільнота, очолювана Юлією та В’ячеславом Олішевськими – «легкі» атлети з Family Run Club.

  За попередньою інформацією, бердичівляни на цьому форумі виступили більш ніж достойно. Наразі фахівці займаються зведенням цифр та підрахунками особистих і командних показників. Переможців  мають визначити за кілька днів.

Репортаж Олександра Єжеля

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework