Червоненська ОТГ розробляє стратегію розвитку громади

  Червоненська селищна рада розробляє Стратегію розвитку об'єднаної територіальної громади на період до 2027 року. На сьогодні Робоча група вже підготувала соціально-економічний аналіз громади та звіт про опитування підприємців та мешканців громади.

  Членами робочої групи напрацьовано бачення розвитку громади, проведено SWOT - аналіз Червоненської ОТГ — визначено сильні та слабкі сторони, загрози та можливості розвитку, обговорено подальші кроки зі стратегічного планування.

  «Громада має значний потенціал розвитку в сільському господарстві та туризмі й ми прагнемо сформувати чіткі пріоритети в діяльності влади. Стратегія розвитку дозволить нам акумулювати необхідні ресурси для розв'язання проблем та підтримати точки зростання економіки», - вважає Олена Поліщук, заступник голови Червоненської селищної ради.

  Нещодавно Георгій Федорук, радник з регіонального розвитку Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного Програмою «U-LEAD з Європою» та Мінрегіоном України, надавав консультаційну допомогу в проведенні соціально-економічного аналізу Червоненської ОТГ, який охоплює всі важливі аспекти життєдіяльності й розвитку громади. Правильно зроблений і ефективно використаний аналіз ситуації дозволяє членам Робочої групи краще зрозуміти актуальний стан і тенденції в економічній, соціальній та екологічній сферах.

  «Розробка стратегії передбачає пошук нових рішень для старих проблем. А це, у свою чергу, потребує значних зусиль від колективу селищної ради, робоча група фактично має вивчити про громаду все, адже кінцевий документ міститиме десятки, якщо не сотні, проєктів та пріоритетів і вони мають відповідати реаліям територій», - наголошує Георгій Федорук.

  На сьогодні Робоча група готується до проведення третього засідання на якому напрацьовано низка рішень для формування пріоритетів стратегії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  У Житомирській області відбудеться «Червоне ЕкоФест» і свято вареників

Ще одне село на Житомирщині планує стати "неймовірним"

Сам Шаляпін свого часу співав на унікальній палацовій сцені маєтку авіаконструктора на Житомирщині

Новини Житомира

       

Последнее изменение Четверг, 27/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework