×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі для сотні безхатьків влаштували вечерю, а влада обіцяє збудувати колись для них притулок. ВІДЕО

У Житомирі гарячою вечерею нагодували близько сотні безхатьків. Людей, які залишилися без житла і засобів для існування, у місті щороку більшає, кажуть чиновники. Але притулок для них - тільки в проекті.

Тож такі подарунки від благодійників - єдине, на що вони можуть сподіватися.

Навіть проста, аби лиш гаряча страва, для них уже - святкова. 62-річний Микола Лаврущенко каже, востаннє так їв тиждень тому, бо готувати ніде, та й ні з чого. Тарілці гарячої картоплі щиро радіє. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Чоловік каже, минулої зими відморозив ноги, на роботу не беруть. Збирає макулатуру та пляшки,за це і виживає.

Таких як він на святкову вечерю запросили релігійні організації. Перед трапезою - спільна молитва. У багатьох на очах сльози. Ці люди кажуть, що під час таких свят, як Різдво, коли усі збираються у родинному колі, сумують чи не найбільше. Бо рідних або не мають, або ж ті їх не хочуть знати. Хоча б ненадовго дати нужденним відчути, що вони не самотні, якраз і хочуть організатори.

Міські чиновники кажуть, що безхатьок у Житомирі сотні. Допомогу і тепло їм обіцяють згодом. "Ми разом із голландським фондом розглядаємо проект будівництва будівлі, куди бездомні зможуть прийти, їм буде надана перша допомога, вони зможуть переночувати, буде юридична консультація, буде можливість оформити документи", - говорить заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлін. Поки ж нужденні сподіваються лише на себе та небайдужих. Радіють будь-якій допомозі. Найважливіше для них - пережити морози.

n 0901152365

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework