×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві білборд впав на автомобіль. ВІДЕО

6 січня, надвечір, у Бердичеві біля зупинки на центральному ринку на припаркований автомобіль ВАЗ впав великий білборд.

Про це повідомляє місцевий телеканал «ВІК».

«Наразі невідомо, чи відповідатиме хтось за встановлення одного з білбордів біля зупинки на Центральному ринкові, та тільки саме безприкладна халатність і нехтування усіма нормами безпеки, судячи зі всього, ледь не призвели до трагедії. Ну, і звісно, вітер, який «незрозуміло звідки» взявся у місті в січні. Він-то і повалив рекламний щит прямісінько на 112-й «ВАЗ». На щастя, на момент падіння важелезної громадини в автівці нікого не було, та буквально за якісь хвилини до того, як щит накрив собою задню частину легковика, у ньому, за однією з інформацій, знаходилося п’ятеро людей – чоловік, його матір, двоє дітей та водій.

Попередній огляд кріплень білборду засвідчив той факт, що, увесь цей час нанизаний на болти той височів… якось сам по собі: горе-майстри «подбали» про те, аби на 6 болтів приходилося… 3 гайки, що, втім, аж ніяк не закріплювали конструкцію, будучи куди меншими за отвори і просто тонучи у тих.

Лишається сподіватися, що відповідальні за встановлення та обслуговування білбордів у Бердичеві, окрім нарікань на недостатнє фінансування, вдадуться до заходів більш ефективних і результативних, як то перевірка місцевого «білбордного господарства». Іншого ж бо разу небеса можуть не виявити своєї прихильності до життя одних та злочинної недбалості інших», - йдеться у сюжеті.

n 0901152367

n 0901152367

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework