На Житомирщині двоє хлопчаків отруїлися алкоголем?

  7 серпня уночі до районної лікарні було доставлено двох дітей, 2010 та 2011 років народження. Попередній діагноз лікарів –  отруєння ймовірно алкоголем.

   Поліцейські Пулинського відділення встановили, що напередодні увечері хлопці у компанії підлітків розпивали спиртне, а по дорозі додому їм стало зле. Нині встановлюються усі учасники інциденту.

  У ході першочергових заходів з’ясовано, що хлопці проживають разом з матір’ю в одному з сіл району, а їх родина перебуває на обліку у соціальній службі як така, що знаходиться у складних життєвих обставинах.09081910 1

  7 вересня під час спілкування з поліцейськими діти розповіли, що напередодні увечері разом з старшими товаришами розважались на місцевому стадіоні. Один з дев’ятикласників приніс та запропонував алкоголь. Хлопчаки спробували, а коли повертались додому, їм стало зле.

  Непритомних дітей обабіч дороги у селі Старій Олександрівці посеред ночі випадково побачив водій одного з автомобілів, який проїздив повз, та відразу викликав «швидку». До лікарні дітей доставили близько другої ночі. Їм надана необхідна медична допомога і до вирішення питання щодо їх подальшої долі вони перебуватимуть у закладі.

  Поліцейські одразу ж почали встановлювати усіх учасників події та ініціатора розпиття спиртного.

  - Поліцейські Пулинського відділення ставлять на розгляд відповідних служб питання про недоцільність перебування дітей у родині, - прокоментував подію заступник начальника ГУНП в Житомирській області Артем Лисогор. – Також зараз вони спілкують з матір’ю хлопчаків щодо обставин події.

  Батьки дітей-учасників інциденту будуть притягнені до адміністративної відповідальності за невиконання своїх батьківських обов’язків. Також  поліцейські  проведуть у районі додаткові превентивні заходи для недопущення фактів продажу спиртного дітям та виявлення місць самогоноваріння.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

   

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework