Вандалізм на магістралях Житомирщини. ФОТО

  Близько 80-ти відсотків наявних на балансі Служби автомобільних доріг у Житомирській області автопавільйонів, а це більше 540 штук, пошкоджено сумнівними написами типу: «штрих-код на лбу», «конца свєта не будет», «опасность биопаспортов» та інші подібні. 

   Вже упродовж кількох років балансоутримувачем шляхів державного значення Житомирщини, було порушено дане питання перед представниками правоохоронних органів.

 Орієнтовна вартість ремонту одного автопавільйону становить близько 4000 гривень (без урахування транспортних витрат). На даний час приблизна сума завданих державі збитків за зіпсовані стіни автопавільйонів становить більше мільйона гривень, що несе в собі ознаки злочину, передбаченого ст. 194 КК України. Умисне знищення або пошкодження майна.

  Про це було вказано в черговій заяві, яку направили до слідчого управління Головного управління національної поліції в Житомирській області близько місяця тому.

  Нещодавно було отримано відповідь: «для реєстрації в ЖЄО та прийняття рішення в порядку ст.214 Кримінального процесуального кодексу України направляю (до іншого відділу) звернення щодо автобусних зупинок».

  Кримінальний процесуальний кодекс України в розділі «Досудове розслідування» Глава 19, Ст.214. «Початок досудового розслідування» говорить про те, що: «Слідчий, прокурор невідкладно, але не пізніше 24 годин після подання заяви…зобов’язаний внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочати розслідування та через 24 години з моменту внесення таких відомостей надати заявнику витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань».

  Остання ж заява до Житомирського ВП ГУНП в Житомирській області від САД у Житомирській області датована 01.08.2019 року. Чекаємо відповіді та кроків на дотримання закону.

2

4

3

5

6

7

Прес-служба САД у Житомирській області

Новини Житомира

       
 

Последнее изменение Понедельник, 12/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework