У «Прозорому офісі» в Новограді планується створення єдиного простору для надання соціальних та адміністративних послуг населенню

  Міський голова Віктор Весельський 15 серпня 2019 року провів нараду щодо розміщення працівників департаменту праці та соціального захисту населення міської ради, управління Пенсійного фонду України в Житомирській області, центру надання адміністративних послуг міської ради в приміщенні Центру надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс».

   Про це повідомляє Новоград-Волинська міська рада у фейсбуці.

  В.о. начальника головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Олег Шмагун та начальник відділу внутрішнього аудиту цього ж управління Олександр Барановський відвівали Новоград-Волинський для участі у вищезазначеній нараді.

  Спершу посадовці ознайомилися з ходом робіт з реконструкції будівлі на вулиці Шевченка, 20 для створення і забезпечення функціонування центру надання адміністративних послуг у форматі "Прозорий офіс".
  Очільник Новограда-Волинського поінформував, що в приміщенні «Прозорого офісу» планується створення єдиного простору для надання соціальних та адміністративних послуг населенню. Зокрема, попередньо визначено, що на першому поверсі буде розміщено Новоград-Волинське об’єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області та ЦНАП, а на другому - департамент праці та соціального захисту населення міської ради. Віктор Леонідович зазначив, що громадянин зможе мати можливість отримати всі види соціальних та адміністративних послуг в одній будівлі.

  Учасники наради (заступник міського голови – начальник фінансового управління міської ради Ірина Ящук, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Дмитро Ружицький, директор департаменту праці та соціального захисту населення міської ради Лілія Хрущ та її заступник Олена Пономаренко, директор ЦНАПу Світлана Крапівницька та заступник начальника Новоград-Волинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Інна Лєдєньова) оглянули будівлю «Прозорого офісу» та обговорили зонування площ. В свою чергу представники обласного керівництва управління Пенсійного фонду України відмітили, що це чудове приміщення для розміщення спеціалістів установи та користувачів пенсійних послуг.

  За результатами наради її учасники погодилися, що керівництво усіх трьох установ, які планується розмістити у «Прозорому офісі», мають консолідувати зусилля задля завершення його облаштування та оснащення, адже мета єдина – це зручність та швидкість отримання соціальних та адміністративних послуг для громадянина.

  Варто нагадати, що будівництво «Прозорого офісу» у Новограді-Волинському стало можливим після того, як міський голова Віктор Весельський мав ряд особистих зустрічей з Міністром соціальної політики України Андрієм Ревою. Завдяки цьому масштабний задум отримав реальне втілення в життя – проект фінансується з державного бюджету у сумі 24 млн. грн.

2

3

4

5

6

7

8

9

Олена Обух, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків з громадськістю міської ради

Новини Житомира

      

 

Последнее изменение Воскресенье, 18/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework