Відтепер кожен першачок Житомирської гімназії №3 скаже: «Я знаю правила безпеки!»

  2 вересня для першачків Житомирської гімназії №3 виявилось не тільки святковим, а й пізнавальним. Одразу після святкової лінійки школярі приступили до навчання, але заняття проходили в досить незвичній формі в незвичній формі.

   На допомогу рятувальникам та підростаючому поколінню запам’ятати правила безпечної життєдіяльності прийшли також і мультиплікаційні герої Фіксики – Дім Дімич, Сімка та Нолік.

  Кумедні персонажі разом із рятувальниками, в ігровій формі провели з малечею пізнавальні вікторини та конкурси. Разом із неслухняним Ноліком школярі вивчили і запам’ятали, що сірники дітям не іграшки. В свою чергу Сімка і Дім Дімич нагадали номери служб екстреного виклику та навчили як вибиратися із задимленого приміщення.kd06091908 2  Однак малюкам вдалося здивувати організаторів уроку своїми вміннями миттєво відгадувати загадки і знаннями з безпечної поведінки у побуті та на вулиці.
  За вірні відповіді на запитання гості вручали малечі різнокольорові кульку. А закінчився захід яскравими світлинами з рятувальниками та Фіксиками.
  Фахівці ДСНС впевнені, що кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Хочеться вірити, що навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності сьогодні, закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. kd06091908 3 kd06091908 3 kd06091908 3 kd06091908 3 kd06091908 3

  У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 06/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework