Віталій Бунечко розповів про капітальний ремонт доріг та проведення Другого форуму регіонів

  Сьогодні, 24 вересня в облдержадміністрації відбувся брифінг щодо проведення Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь.

   На брифінгу було винесено 2 питання про сам форум та дороги на Житомирщині.

  Віталій Бунечко зауважив, що приготування до Другого форуму тривають цілодобово, продуктивно та в плановому режимі. 

  «Ця прекрасна подія стане поштовхом до встановлення більш тісних взаємин між обома державами. А Житомирщина, сподіваюся, зможе отримати новий електробус з Мінського заводу» – сказав депутат.

  «Питання доріг – це біль нашого краю, нашої Житомирщини. На наступний рік заплановано ремонт доріг, де критична ситуація, амбітні заяви нашого прем’єр-міністра,  що дороги ми за 5 років зробимо, я підтверджую – дороги за 5 років ми зробимо!», – зазначив голова ОДА Віталій Бунечко.

  На 2020 рік на ремонт доріг передбачається 2 млрд. 847 млн. грн.

  Також, Віталій Бунечко прозвітував про підготовку до зими. Житомир активно готується та закуповує відповідні матеріали, такі як сіль, пісок.

  Під час брифінгу голова ОДА Віталій Бунечко повідомив про звільнення начальника департаменту регіонального розвитку Євгена Кульчицького.

  «Я хочу повідомити, що за власним бажанням звільнився начальник департаменту регіонального розвитку Євген Кульчицький. Мене не влаштовувала його робота, Євген Кульчицький почув мене, тому під час бесіди було вирішено, що він звільниться за власним бажанням, на відміну від заступника департаменту промисловості Романа Крисюка, з ним поговорити я ще не встиг», – зазначив голова ОДА.

  На кінець брифінгу голова ОДА представив нового прессекретаря – Юрія Мельника.

2

4

5

Катерина Косякевич

Новини Житомира

      

Последнее изменение Вторник, 24/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework