Як бердичівський коледж своє 116-річчя відзначав. ВІДЕО

  На початку жовтня свій 116-й день народження відзначив Бердичівський коледж промисловості, економіки та права.

   Іще один гарний, повний великих досягнень рік лишився в історії цього відомого на Україні та поза її межами закладу. День коледжу - нагода для усього колективу осмислити зроблене та окреслити горизонти нових задумів.

  У коледжу є велика когорта помічників, які завжди відгукуються на прохання про допомогу, зазначив директор. Насамперед, це міська влада, спільно з якою нещодавно вдалося врятувати студентський гуртожиток від затоплення.

  Якщо зібрати докупи усіх їхніх випускників, то ця кількість, певно становитиме половину населення Бердичева, або й навіть більше, зазначили на святі. Підприємці Володимир Ліпецький та Віталій Стодольський, керівники місцевих відділень банків Броніслав Гіневський та Ігор Верещак, начальник БТІ Олег Пасічник, керівник бердичівської поліції Олег Мельничук, очільник водоканалу Микола Ейсмонт та чимало інших відомих у місті людей свого часу навчались саме у цьому закладі.

  З особливою пошаною у коледжі ставляться до тих своїх випускників, які беруть і брали участь в АТО.

  Золотим фондом називають у БКПЕП своїх викладачів. На святі подякували їм усім. І тим, хто своєю наполегливою працею зробив коледж своєрідним брендом, і тим, нині хто продовжує писати його історію та готувати конкурентоспроможних фахівців у галузі промисловості, економіки, права, фінансів, ІТ-технологій тощо. Також присутні зійшлись на думці, що час уже підвищувати рівень акредитації коледжу, адже для цього він має усе необхідне.

Репортаж Інни Плесної

Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 07/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework