90-ті повертаються: В Житомирській області за нав’язаний дівчині борг побили її чоловіка

  Схоже що місто Бердичів все глибше і глибше занурюється в анархію та вседозволеність, коли ті хто має гроші та зв’язки, відчувають свою безкарність та вседозволеність.

   Працівники поліції не завжди мають законні методи впливу на злочинців, так як зв’язані по руках і ногах  недолугим законодавством, яке, здається, ніхто не хоче міняти. Втім, інколи вони і не зовсім хочуть розбиратися з деякими скаргами та заявами. А в резултаті місто Бердичів лихоманить все новими і новими злочинами, і мимоволі все гостріше стає питання: коли ж це все закінчиться, і люди почнуть відчувати себе у безпеці?

  У  середу, 2 жовтня близько дев’ятої години вечора поблизу Торгівельного центру «Лимон» двоє місцевих жителів напали та нанесли тілесні ушкодження бердичівлянину 1982 року народження. Як повідомила нашим журналістам дружина побитого, чоловік вийшов занести речі батькові, який живе неподалік. А повернувся додому за кілька хвилин вже весь у крові.  Цікаво, що подружжя добре знає нападників, адже ті вже кілька місяців… тероризують сім’ю, вимагаючи з них гроші.

  Ще у червні місяці дружина постраждалого знаходячись за кермом власного авто скоїла дорожньо-транспортну пригоду. Тоді водій пошкодженого автомобіля повів себе напрочуд чемно та лояльно. Ситуація вирішилася без конфлікту та працівників поліції, шляхом складання євро протоколу. Згодом виявилося, що у хлопця якісь проблеми з документами, і страхова компанія не відшкодувала у повному обсязі вартість ремонту автомобіля. Тоді він, за словами дівчини, разом зі своїм другом почав погрожувати їй та чоловіку. Їх переслідували, вимагаючи повернути гроші.

  По факту систематичних погроз та вимагання було написано дві заяви до поліції, однак ніяких заходів з боку представників правоохоронних органів вжито не було. Вочевидь це і призвело до того, що вимагачі почали діяти більш жорсткішими методами. І ось справа дійшла до фізичного насилля. По факту отриманих тілесних ушкоджень потерпілий звернувся до травмпункту та написав заяву до поліції. Медики констатували у нього забій грудної клітки та голови, рване садно лівої вушної раковини, та забій лівого стегна.

  У Бердичівському ВП повідомили, що дана подія дійсно мала місце в Бердичеві, відомості внесені в ЄРДР за ст. 125 ч І Кримінального кодексу України. Правоохоронці уточнили, що особи, які скоїли дане правопорушення, встановлені, ведеться слідство.

Денис Заремський

Джерело: berdichev.biz

Новини Житомира

   

Последнее изменение Вторник, 08/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework