Головою Житомирської РДА стане "варяг" з Баранівки?

  На засіданні 9 жовтня Кабінет міністрів розглянув проєкти указів та розпоряджень президента про призначення керівників обласних та районних державних адміністрацій.

 

  Зокрема, були розглянуто й проєкт розпорядження про призначення голови Житомирської районної державної адміністрації – Оханського Юрія Миколайовича.

  Оханський Юрій Миколайович є депутатом Баранівської міської ради і до 14 березня 2018 року був секретарем цієї ради. Обраний від партії УКРОП. Декларацію кандидата на посаду голови Житомирської РДА Оханський подав 25 вересня. За 2018 рік в нього було три зарплати за основним місцем роботи: 83 тис. 774 грн – в Баранівській міській раді; 18 тис. 297 грн – в ПАТ «Житомиргаз»; 21 тис. 628 грн – в ТОВ «Агро-регіон Любар».

  Згідно даних з ЦВК за 2015 рік, Юрій Оханський - громадянин України, народився 02.01.1981 р., освіта вища, член партії "УКРОП", працював у Баранівської міської ради, секретарем, місце проживання: м.Баранівка.

  Як відомо розпорядженням президента України В.Зеленського від 23 серпня було звільнено Сергія Микитюка з посади голови Житомирської РДА.

Джерело: silske.org

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework