На єврейському цвинтарі в Бердичеві вже будуть надземний міст до усипальні цадика Леві Іцхака

  На єврейському кладовищі почали будувати надземний пішохідний міст, який буде з’єднувати розташовану на цвинтарі усипальню Леві Іцхака Бердичівського із паломницьким центром, що його має намір збудувати місцева іудейська релігійна громада на земельній ділянці по вулиці Житомирській, 74-Б в Бердичеві.

 

 На початку вересня ескізні пропозиції від іудейської громади було погоджено на містобудівній раді.

  За ходом будівництва нині можуть спостерігати усі, хто буває на вулиці Цадика. Як було зазначено на містобудівній раді, пішохідний міст буде являти собою металеву конструкцію на опорах, які заглиблені у землю на 30 сантиметрів. За словами фахівців, глибше занурюватись нема потреби, та й не можна, адже це – територія кладовища.

  Ширина мосту становитиме 3 метри, цього буде достатньо, аби і люди на візках могли дістатися до усипальні. Довжина споруди – 120 метрів, висота у різних точках різна. Підлогу пішохідного мосту встелять терасною дошкою, вона не затримує вологу, тож не буде слизькою. Для захисту паломників від опадів облаштують накриття, також буде передбачено мережу евакуаційних сходів.

Репортаж Інни Плесної, trkvik.tv

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework