Особливий садок для особливих дітей в Житомирській області. ВІДЕО

  Четвертий рік поспіль на базі бердичівської міськрайонної громадської організації «Насіння надії» діє дитячий садок, який щодня із десятої ранку до четвертої вечора відвідують у середньому вісім особливих діток.

 

  «Насіння надії» – єдиний в області навчально-реабілітаційний центр, де працює така група із денним перебуванням, розповідає керівник громадської організації.

  За дітьми у садку доглядають соціальні працівники. Вони граються зі своїми вихованцями, малюють, танцюють, проводять індивідуальні прогулянки. Особливі діти потребують особливого ставлення, говорять працівники. Треба і на горщик посадити, іноді і памперса поміняти, і, звісно, нагодувати. А харчують хлопців і дівчат тими стравами, які їм завчасно приготували мами.

  Чи важко працювати з дітками, котрі мають фізичні та розумові вади? Так, це непросто, відповідають у центрі. Але любов та чуйність творять справжні дива. Діти в садку спілкуються між собою, вони не обмежені лише домашніми стінами. Та й для батьків «Насіння надії» - місце, де зрозуміють і підтримають. Щосуботи на дружнє чаювання тут збираються мами вихованців. Колектив центру намагається надихнути і їх, вселити віру та надію.

Репортаж Інни Плесної

Новини Житомира

   

Последнее изменение Четверг, 24/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework