Без нанесення, без погодження та без змін: Розмітка по-житомирськи

  Ще 17 жовтня в Житомирі повинні були нанести розмітку на площі Соборній.  Проте станом на 22 жовтня розмітку так і не нанесли.

   Про це розповідає zt.20minut.ua/.

  Заступник міського голови Дмитро Ткачук розповів чому розмітку все ще не нанесли: «Розмітки немає, оскільки поліція блокує цей процес. Ще на минулому тижні підрядник мав приступити до виконання робіт, але при двох спробах почати наносити розмітку з’являлися працівники поліції, які, погрожуючи штрафами, блокували цей процес, аргументуючи свої дії тим, що дані роботи в обов’язковому порядку мають бути з ними погоджені.Бо без окремого узгодження і дозволу поліції вони будуть перешкоджати проведенню таких робіт», - розповів Дмитро Ткачук.

   Проте, чому не отримали погодження на нанесення розмітки від поліції – невідомо. За словами прессекретаря патрульної поліції Житомирської області Ігоря Іванюка, дозвіл не надали, оскільки така розмітка створює незручності і аварійну ситуацію для житомирян: «Відповідно до тих змін, що були запропоновані по організації дорожнього руху, створюються незручності для мешканців міста, а також аварійно небезпечне перехрестя.

  Працівники відділу безпеки дорожнього руху не надають погодження щодо нанесення нової розмітки, дане перехрестя залишається без змін», - зазначив Ігор Іванюк. За словами поліції, ще у вересні відбулося засідання комісії безпеки дорожнього руху в Житомирській міській раді і там дійшли висновку, що проєктанти повинні внести правки і зміни, для того, щоб прибрати це аварійно небезпечне перехрестя, після чого повторно надіслати до управління патрульної поліції для розгляду і погодження. Однак як виявилося, нічого до поліції не надсилали і ніяких змін не вносили.

Новини Житомира

       

Последнее изменение Пятница, 25/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework