Підвал у будинку на вулиці Гоголівській в Житомирі затоплений фекаліями

  Мешканці будинку на вулиці  Гоголівській, 104 жаліються на постійний сморід з затопленого фекаліями підвалу. У якому знаходиться електрощитова.

   В управляючій компанії кажуть, що про проблему знають, але вирішувати її повинен водоканал. Оскільки забиті колодязі, які потрібно постійно чистити. Відповідні заявки до водоканалу передали, повідомляє sk1.tv.

 «Це проблема водоканалу. Заявка була передана, зразу відреагована на мешканців заяв. Я всі заявки передала на водоканал, в мене номерації всіх заявок є повністю. Водоканал не реагує, сьогодні передзвонила до директора водоканалу, передала цю заявку. На даний час водоканал не виконує свої роботи. Як можемо, так ми їм і стараємося, там взагалі – це проблемний будинок, просто жах. Вони навіть те, що ми їм поміняли, що ми вклали в їхній будинок кошти, заборгованість по будинку, складає у них 70 тисяч, а місячна оплата всього 23 тисячі, заборгованість йде за 4 місяці, але ми туди вкладаємо» — повідомила диспетчер ТОВ УК «Полісся».

  Також мешканці звернулися до міської ради, там про проблему почули.

 «Я сейчас поручу разобраться с управляющей компанией, в чем причина, разобраться с этой ситуацией. Потому что я сейчас не отвечу на вопрос, я не знаю почему там вода стоит» — сказав заступник Житомирського міського голови Сергій Кондратюк.

Джерело: sk1.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Четверг, 28/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework