«Костянтин не з династії військових, а з династії справжніх чоловіків», — мама бойового офіцера-десантника

  «Я Султанбагомаєва Валентина Іванівна — мама бойового офіцера-десантника ДШВ ЗС України Султанбагомаєва Костянтина Ігоровича».

 

  Саме так розпочинає свою розповідь жінка, яка стала героїнею програми «Суботні зустрічі» на телеканалі UA: Житомир і розповіла про свою родину та сина-військовослужбовця.

  З перших днів війни син, з 2014 року, пані Валентини побував у найгарячіших точках на Сході країни, виконуючи свій професійний, патріотичний та громадянський обов'язок задля захисту територіальної цілісності, незалежності та суверенітету України.

  Річ в тім, що Костянтин не з династії військових, а з династії справжніх чоловіків, кожен з яких свого часу на власному історичному етапі захищали рідну землю від ворогів, виконували за призначенням бойові завдання.

   «Чоловіків нашої родини об'єднують такі риси характерів, як мужність, безстрашність, віданість військовій присязі на вірність українському народові. наполегливість, справедливість, чесність, працьовитість, любов до України — своєї рідної Батьківщини, до родини, звісно ж», розповідає Валентина Султанбагомаєва.

  Деталі за посиланням на допис повного випуску програми «Суботні зустрічі» на телеканалі UA: Житомир.

Джерело: UA: Житомир

 Новини Житомира

 

   

Последнее изменение Вторник, 10/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework