На Житомирщині молодий чоловік зґвалтував та побив неповнолітню: батько та друзі виправдовували насильника

  Через дев'ять днів після завершення терміну покарання за крадіжку та умисне легке тілесне ушкодження житель селища Черняхів на Житомирщині скоїв новий злочин значно важчий.

   Про це повідомляє expres.online.                                                                                                                     

  Інцидент стався в червні 2018 року. 17-річна дівчина зі знайомими відпочивала в нічному клубі на Житомирщині. Коли вийшла подихати свіжим повітрям, до неї підійшов місцевий парубок і запропонував зайнятися сексом. Дівчина відмовила він схопив її за волосся, силою затягнув у нежитлове приміщення і двічі згвалтував. Крім того, заподіяв легкі тілесні ушкодження синці й садна потім виявили на лівому плечі, голові й тулубі дівчини.                                                   

  На досудовому слідстві та під час розгляду справи обвинувачений мовчав. Свідчити став лише після дослідження усіх доказів сторони обвинувачення. Статевого акту не спростовував, але заперечив побої та згвалтування.

  Стверджував, нібито не знав, що дівчина неповнолітня, думав, що їй понад 20 років. Постраждала ж розповіла, що за два тижні до інциденту обвинувачений чіплявся до неї, тягав за волосся. Коли він підійшов до неї біля нічного клубу, хотіла зателефонувати подругам і покликати на допомогу, однак зловмисник забрав мобільний телефон. Після того, як потягнув у нежитлове приміщення, зняв із себе штани, поставив жертву на коліна і наказав задовольнити його статеву пристрасть. Дівчина відмовлялася, наголошувала, що вона неповнолітня. Однак на хлопця це не подіяло. Він здійснив статевий акт, від чого постраждалу знудило. Опісля він ще раз задовольнив хіть анальним сексом. На прохання дівчини відпустити її кривдник не реагував. Та, коли той відволікся, схопила одяг і втекла. Біля клубу розповіла про все подругам.

  Двоє дівчат у судовому засіданні свідчили, що їхня подруга вийшла з клубу і зникла. Після її повернення дізналися про згвалтування. Одна з них набрала номер її мобільного. Слухавку взяв парубок. Дівчина вимагала негайно повернути гаджет. Хлопець сказав: якщо буде кричати, то з нею зробить те саме, що й з подругою. Проте через декілька хвилин приніс телефон. Подруги вмовляли постраждалу написати заяву в поліцію. А вона довго вагалася, оскільки не бажала розголосу.

  Свідки з боку гвалтівника характеризували дівчину негативно: мовляв, виділяється легкою поведінкою. Зокрема, батько обвинуваченого заявив, нібито з'ясував у людей, що постраждалу його син не гвалтував, адже вона сама могла згвалтувати кого завгодно.                                                       

  Один із хлопців розповів, що з жертвою у нього склалися неприязні стосунки, оскільки вона посварила всю їхню компанію. Інший стверджував, що свого часу зустрічався з цією дівчиною і мав інтимні стосунки. Вона протягом тривалого часу його шантажувала, що напише заяву в поліцію, оскільки була неповнолітньою (хоча насправді їй тоді вже виповнилося 18 років).

Новини Житомира

  

Последнее изменение Вторник, 17/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework