Бердичівські артилеристи провели благодійний захід на підтримку хворого побратима Володимира Нагребецького

  У спорткомплексі 26-ї Бердичівської артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича напередодні Нового року відбувся святковий спортивний захід, який мав одразу кілька цілей.

 

  Одна з них має гасло «Приєднуйся до кращих» - це популяризація контрактної служби та військово-прикладних видів спорту у Збройних силах України. Ще однією, не менш важливою метою заходу, була підтримка бойового побратима, учасника АТО, військового із 25-річним стажем Володимира Нагребецького. Із безліччю життєвих планів він нещодавно вийшов на заслужений відпочинок, проте виявлена злоякісна пухлина в легені поставила під знак питання не лише мрії, а й життя воїна.

  Бердичівські артилеристи із першого дня хвороби підтримують свого побратима та його сім’ю, певну частину потрібних для лікування в Німеччині коштів, вони уже зібрали. Аби допомогти родині Володимира Нагребецького назбирати усю наразі необхідну суму, це майже 29 тисяч євро, військовослужбовці залучили до благодійного заходу спортивні команди з Києва, Василькова, Бердичева та Козятина, а також кращих спортсменів військових частин оперативного командування «Північ», меценатів і місцеву владу.

  Програма благодійного заходу передбачала стрибки у висоту, армійський ривок гирі тощо. Особисті рекорди при цьому встановили чемпіон світу з гирьового спорту, військовослужбовець запасу Геннадій Резнік та чемпіон Сухопутних військ ЗС України Михайло Шмідт. Спражньою родзинкою став і сольний виступ чемпіона Збройних Сил, пауерліфтера Ігоря Трокоза, який 27 разів підняв 100-кілограмову штангу. Серед жінок-військовослужбовців пройшли змагання з армреслінгу, у яких перемогли призери ОК «Північ» і Сухопутних військ ЗС України Валентина Іськова та Ангеліна Лук’янюк. Показовий виступ із рукопашного бою провели чемпіон Збройних Сил України Олег Нейлик та чемпіон ОК «Північ» Іван Довгий.

  19 тисяч гривень, що їх за свої виступи спортсмени отримали від бердичівських меценатів, було передано присутньому у залі сину воїна, Данилу. Допомогти Володимиру Нагребецькому перемогти рак може кожен із нас, якщо надішле посильну суму на один із вказаних рахунків.

  Картки для збору коштів:

  5168 7574 0447 2625 Нагребецька Тахміна Махамаджановна (дружина)

  5168 7574 0447 2575 Кир'янчук Ірина (донька)

  Номер картки німецького банку Sparda-Bank:

  DE60 7609 0500 0104 3056 98 Adamenko Oleg (чоловік доньки).

Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework