×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Попри триденну жалобу у Житомирі працював стриб-бар і дискотека, - нардеп

Попри те, що у Житомирі було оголошено триденну жалобу за загиблими мирними мешканцями Маріуполя, 25 січня у Житомирі працював стриб-бар і дискотека.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі facebook повідомив народний депутат України Борислав Розенблат. Зокрема, нардеп повідомив, що житомиряни розважалися у стриб-барі "Тік-Так", у "Парадизі" та на дискотеці 80-х:

"Вчора перший заступник міського голови Сергій Сухомлин і громадські діячі масово закликали житомирян утриматися від святкувань протягом цих трьох днів. Більшість клубів вибачилися перед відвідувачами і відмовилися від дискотек. Проте, не всі. Я переконаний, що всіх грошей на світі ніколи не заробиш, зате від такої ганьби і людського осуду не сховатися. Звертаюся не лише до власників цих закладів, але й до житомирян. Люди, майте совість! Українці гинуть, а ви розважаєтесь",- написав Розенблат.

Нагадаємо, у зв'язку з трагічними подіями у Маріуполі житомиряни вийшли на недільне віче, під час якого т.в.о. міського голови Сергій Сухомлин через місцеві ЗМІ звернувся до власників розважальних закладів з проханням утриматися від святкувань протягом трьох днів.

n 2601152626 1

прес-служба народного депутата Борислава Розенблата
(098)614-51-91, (063)462-47-45

Последнее изменение Вторник, 27/01/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework