В Бердичівському районі працівник поліції розстріляв односельчанина. ФОТО

  Інколи стає страшно за нашу державу, в якій влада та гроші породжують вседозволеність а люди, наділені ними, абсолютно впевнені у своїй безкарності.

  «Що говорити про всю країну, якщо вже в Бердичівському районі місцеві «князьки» на очах у десятка людей стріляють в односельчан, а потім погрожують свідкам», ― розповідає berdichev.biz.

  Цинічний злочин трапився 7 січня на Різдво у селі Половецьке Бердичівського району, де пізно ввечері в розважальному закладі виник конфлікт між двома чоловіками, в ході якого один з них застосував зброю.

  36-річний Максим з села Половецьке зараз знаходиться на лікуванні в Бердичівській районній лікарні, адже йому тричі вистрелили в ногу з травматичного пістолету. Каже, що з кривдником у нього вже була сутичка близько року тому, яка закінчилася бійкою. Але цього разу той будучи напідпитку сам спровокував конфлікт, а коли вийшли на вулицю – просто почав стріляти без попередження. Вже потім, коли до нього кинулися очевидці події, він вистрілив у повітря та почав погрожувати, що у нього на всіх куль вистачить. Постраждалий каже, що за словами медиків, які витягли з ноги три кулі, йому пощастило. Адже якщо б якась з них заділа артерію, швидка б вже не доїхала…

  У Бердичівському відділі поліції інформацію про стрілянину в Половецькому підтвердили, однак коментувати подію відмовилися, так як цією справою займається Державне бюро розслідувань. Адже як нам вдалося дізнатися, стріляв у людину інспектор Управління поліції охорони з фізичної безпеки в м. Києві, який до того ж є сином в.о. старости Скаківського старостинського округу Гришковецької ОТГ.

  Постраждалий та його рідні бояться, що стрілець зможе уникнути відповідальності, так як за їх словами, по селу вже здійснюється тиск на свідків а для хлопця найняли гарного адвоката. Натомість у лікарню до пораненого зі словами вибачень ніхто так і не прийшов. А у нього зараз попереду довге лікування та тимчасова втрата працездатності, адже чоловік за професією будівельник, і найближчим часом навряд чи зможе працювати…

kk16012069 2

kk16012069 3

Денис Заремський

Новини Житомира

       

Последнее изменение Четверг, 16/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework