У Житомирі на смітнику чоловік знайшов два протитанкові гранатомети "РПГ-26". ФОТО

  20 січня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про виявлення на одній з вулиць обласного центра двох гранатометів. На місці події працювали відповідні підрозділи поліції.  

  Заявник розповів, що у сміттєвому баку на околиці Житомира помітив нестандартний пакунок, а коли розгорнув, виявив гранатомети, -  повідомляє пресслужба Нацполіції у Житомирській області.

  Для перевірки інформації на місце події, до вул. Фруктової, виїхали патрульні, а потім і фахівці вибухотехнічної служби ГУНП та слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. 

 Після огляду знахідок з’ясувалось, що у сміттєвому контейнері лежали дві реактивні протитанкові гранати "РПГ-26". Боєприпаси були вилучені та направлені на відповідне експертне дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при МВС.

 За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

  У поліції застерегли громадян: у разі виявлення будь-яких підозрілих предметів у жодному разі не варто їх торкатись, рухати чи переносити. Необхідно терміново повідомити про знахідки за номером "102". 

granat

 

Новини Житомира

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework