Пеню за невчасну оплату за доставку газу житомирянам у січні не нараховуватимуть. ВІДЕО

  Штраф за невчасну оплату послуг із транспортування газу у січні 2020-го року споживачі не платитимуть.

  Про це розповіла комерційна директорка Житомиргазу Людмила Усик.

  Нагадаємо: із середини січня житомиряни почали отримувати дві платіжки за користування газом. Одна – безпосередньо за обсяг спожитого газу, інша – за доставку.

  Житомирянин Святослав Гурковський прийшов до сервісного центру Житомиргаз, аби дізнатися, чи стягуватиметься пеня за невчасну сплату за транспортування газу. У квитанціях, які наприкінці минулого тижня він отримав, вказано, що платіж потрібно здійснити до 20-го січня.

  "Я отримав квитанцію після 20-го січня. То як я міг до 20-го січня заплатити, коли отримав її 24-го?", - сказав Святослав Гурковський.

  Фахівчиня зав’язків із громадськістю акціонерного товариства "Житомиргаз"Анастасія Кліщенко: "З 10-го по 13 число кожного місяця друкуються наші платіжки. Раніше це було спільно з "Житомиргазбуд". Зараза окремо. Але друкуються в одні числа. Ми зверталися до суду через те, що Укрпошта не приносить вчасно платіжки, і ми справи вигравали, але ніяк вплинути не можемо. Ми рекомендуємо не хвилюватися. Це – перша платіжка. Тут буде все добре. Наступний платіж рекомендуємо платити вчасно".

  Комерційна директорка АТ "Житомиргаз"Людмила Усик: "Січень – це перший місяць. Все налаштується. За перший місяць пені не буде".

  Також Людмила Усик розповіла, що для кожного клієнта вартість доставки газу розраховується індивідуально і залежить від використаного ним обсягу газу в минулому газовому році. Це з 1-го жовтня по 30-те вересня. «З 1-го січня тариф становить 1,07 грн. з ПДВ. Наприклад, споживач використав 100 кубічних метрів газу на рік. Тоді щомісячна плата за доставку газу становить 8 грн. 92 коп.", - сказала Людмила Усик. І додала, що за споживання газу споживач може сплатити одним платежем наперед за кілька місяців.

  Подробиці у сюжеті UA: Житомир.

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

       

Последнее изменение Среда, 29/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework