Хто вивезе сміття у Березівці?

  Редакції газети “Сільське життя” від мешканців Березівської сільської ради.

 

  "Доброго дня!

  Пишуть Вам мешканці колишнього військового містечка 115, що зараз приписане до Березівської сільської ради.

  Просимо Вас висвітлити стан однієї з критичних проблем у нашому містечку, а саме - вивезення сміття! Справа в тому, що вже більш ніж пів року з території села не вивозяться тверді побутові відходи. І гори сміття вже підбираються до будинків, не кажучи про запахи всього цього. Судячи з поведінки сільського голови С.Чернухи займатися цим він не збирається (хоча якось один раз провів збори селян для колективного вирішення питання, на які, до речі, запізнився на годину). Відмовки звичайні - нема коштів, нема кому вирішувати таке, або "ніхто не платить за вивезення"(ця улюблена).

  Ще, можливо, керівник сільради чекає доки ми самі почнемо вивозити і утилізувати, бо ми вже показали "поганий" приклад коли почали самі ремонтувати дорогу до військової частини.

  Ми люд простий, тому, перш ніж звертатися до відповідних інстанцій та розпочинати довгу, шумну і нелегку "війну" з бездіяльністю місцевої влади, хочемо, з Вашою допомогою, надати їй останнє "китайське" попередження.

  Це що стосується нагальних питань. А про таке, як “обрізане” освітлення в під'їздах, сморід ледь працюючої каналізації, "компот в трубах" (в с. Березівка) замість питної (як в договорі) води - то далі буде..

  Заздалегідь дякуємо і сподіваємось на Вашу допомогу", - йдеться у зверненні.

  Від редакції газети "Сільське життя". Ми очікуємо на роз’яснення від Березівського сільського голови С.Чернухи. До речі, місцеві активісти мають намір знищити березівську та інші сільради та створити “резервацію” з центром саме у Березівці, яка до цього абсолютно не готова. Може краще навести порядок на своїй території, а вже потім “колошматити” людей заздалегідь провальною “реформою” так званої “децентралізації?

Джерело: silske.org

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 05/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework