Двоє людей загинули внаслідок пожежі у Житомирі. ВІДЕО

  В одній із кімнат двокімнатного помешкання на проспекті Перемоги загорлися диван та килим. Прикута до ліжка 80-річна пенсіонерка та її 51-річний син отруїлися чадним газом.

  За словами сусідів, син часто зазирав у чарку, а напередодні отримав пенсію. Попередня причина займання – необережне куріння в ліжку.

 Микола Дуплійчук живе на чотири поверхи нижче. Розповідає, що дим, який поширювався із каналізаційної труби у його квартирі, він відчув близько 8.30 ранку. Пройшовши поверхами будинку, чоловік побачив, що дим виходить із квартири на сьомому поверсі.

  "Вогню не було, слава Богу, зовсім. А то могли бути набагато гірші наслідки цього всього. Був тільки дим. Вчадів на кухні господар. Там жили двоє - абсолютно хворі люди. Він візком перекрив собі вихід у коридор, рятуючись, забіг на кухню, і там, мабуть, йому стало зле",- розповів Микола Дуплійчук.

  За словами іншої сусідки Галини Антонюк, мати із сином жили разом. Пенсіонерка рік прикута до ліжка і пересувалась винятково за допомогою візка. Син допомагав матері, але вживав спиртне.

  "Чоловік був дуже спокійний, але любив випити. Мама у нього стала інвалідом. Брат у Києві живе. Я завжди йому казала: "Сергію, не пий, я тебе прошу, тому що це доведе до чогось недоброго". Він теж інвалід, пенсію отримує. Вчора якраз отримав. 5-го лютого завжди отримує. Ну, от випив, та й усе, - розказала Галина Антонюк.

  Рятувальник Сергій Краєвський: "Після прибуття рятувальників було встановлено, що з квартири на сьомому поверсі йшов дим. Ланкою було проведено розвідку та пошуково-рятувальні роботи, внаслідок чого були виявлені тіла чоловіка та жінки без ознак життя. Осередком пожежі був тліючий диван у сусідній кімнаті".

  Подробиці у сюжеті телеканалу UA: Житомир.

   Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

       

Последнее изменение Пятница, 07/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework