У Житомирі протестувальники показово спалили свої платіжки за газ

  Під  будівлею обласного газопостачального підприємства зібралося близько сотні людей.

  Про це розповідає tsn.ua.

  Мітингарі вимагали скасувати оплату за послугу транспортування палива. На знак протесту проти нововведення вкинули у діжку свої квитанції та підпалили їх. 

  "Ті  мережі, які прокладалися, були за людські гроші. До чого тут "Житомиргаз" чи інші олігархи?", - обурюються учасники акції.

  Власні вимоги передали керівництву "Житомиргазу". Проте там повідомили, що рішення ухвалювала Нацкомісія з регулювання у сфері енергетики, тож порадили пікетувальникам звертатися туди. 

  "Ми не розуміємо, чому протестувальники прийшли під акціонерне товариство. Всі рішення щодо розділення платіжок були здійснені Національною комісією, що здійснює регулювання у сфері енергетики", - каже представниця "Житомиргазу" Анастасія Кліщенко.

  Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) на засіданні 11 лютого схвалила проєкт рішення, завдяки якому для абонентів, які

  Українцям зменшили суму в платіжках за транспортування газу. В уряді пояснили, як і скільки будемо платитипідключені до мереж, але газ не споживають, оплата за транспортування блакитного палива буде встановлена на новому рівні.

Новини Житомира

       

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework