×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Під вигуки «Слава Україні! Чекаємо на вас!» житомирські міліціонери вирушили в зону АТО

В останній січневий день сотня міліціонерів області у складі зведеного загону УМВС відправились у зону проведення антитерористичної операції.

Вони замінять своїх побратимів, які місяць боронили безпеку мирних жителів на буремному сході нашої держави.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

У залі УМВС України в Житомирській області зібрались правоохоронці, відряджені з відповідальною місією на схід держави. Вони - добровольці практично з усіх служб та підрозділів міліції Житомирщини, впевненні у перемозі, сповнені оптимізмом та вірою у торжество справедливості.

- Ситуація у державі залишається непростою, тому вже вкотре ми відправляємо вас з нелегкою але почесною місією – захищати свою Батьківщину та відстоювати мир і спокій на рідній землі, - звернувся до правоохоронців т.в.о. начальника УМВС Житомирщини Григорій Полковніков. – Більшість з вас уже має досвід служби в зоні проведення АТО, тому впевнений, що ви з честю виконаєте усі поставлені завдання та повернетеся додому у повному складі. Вболіваємо за кожного з вас та віримо у вашу витримку та мужність!

Про готовність зведеного загону до виконання завдань, поставлених до виконання у зоні проведення антитерористичної операції, керівництву УМВС доповів його командир, начальник Романівського РВ УМВС, Валентин Підгаєцький. Після цього провів короткий інструктаж та дав команду: «По машинах!»

Під час кількахвилинного прощання з рідними, друзями та колегами, які зібрались у дворі УМВС, чоловіки почули слова підтримки та любові, батьківські настанови та благословення.

n 0202152728

n 0202152728

n 0202152728

n 0202152728

n 0202152728

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework