×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Ольга Богомолець у Житомирі зустрінеться із сім’ями загиблих військовослужбовців

Про це радник Президента України, голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я Ольга Богомолець зазначила під час зустрічі із керівництвом області.

Під час розмови із головою облдержадміністрації Сергієм Машковським, 2 лютого, обговорювали проблемні питання, пов’язані з допомогою родинам загиблих військових, а також переселенцям, що проживають наразі на Житомирщині.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Ольга Богомолець запевнила, що може надати допомогу у сприянні виправленню різних законодавчих колізій від імені Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я.

Керівники області наголосили, що зокрема необхідно внести поправки до Постанови Кабінету Міністрів України №505, згідно з якою переселенці адресно отримують від держави допомогу на покриття витрат за проживання. Проте не завжди ці кошти йдуть на визначені цілі. Особливо відчувають це комунальні установи, в яких проживають переселенці.

Радник Президента України запевнила, що передасть підготовлені юридичним відділом Житомирської облдержадміністрації поправки до постанови до Кабінету Міністрів.

Крім того, Ольга Богомолець наголосила, що за кілька тижнів хотіла би у Житомирі зустрітися із сім’ями загиблих військовослужбовців з Житомирщини, адже займається підготовкою єдиного порталу допомоги родинам загиблих.

«Цей портал створений завдяки громадській та волонтерській ініціативі. На сайті будуть розміщуватися інформація та потреби кожної такої сім’ї. Банк заключає договір з родиною та відкриває для неї картковий рахунок. Таким чином люди з усього світу зможуть допомагати певній родині фінансово, речами та навіть взяти під патронат. Наша мета - щоб будь-який благодійний фонд міг співпрацювати з сім’ями напряму», - наголосила голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я.

Ольга Богомолець відзначила, що найважче наразі родинам, в яких є зниклі безвісти.

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський наголосив, що на Житомирщині налічується 64 сім’ї, в яких є зниклі безвісти. Цій категорії населення також дуже потрібна допомога та підтримка.

n 0202152730

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework