Махінації на Житомирському бронетанковому заводі: чиновники завищували ціни на запчастини з Китаю вп'ятеро. ВІДЕО

  До тендеру допустили лише двох учасників.

 

  Контррозвідка СБУ викрила корупційну схему на Житомирському бронетанковому заводі, яке входить до структури "Укроборонпрому", йдеться у сюжеті ТСН.

  На підприємстві завищували ціни на запчастини вп'ятеро та закуповували деталі в Китаї.

  За інформацією слідчих, працівники танкового заводу провели тендер на закупівлю деталей на суму в понад півтора мільйона гривень. До участі в конкурсі були допущені тільки дві структури, які виявилися пов’язаними між собою, ще й з ознаками фіктивності.

  "Контррозвідники задокументували, що ціни на запасні частини виросли у 2,5- 5 разів в порівнянні з  їх  закупівельною вартістю. Через такі махінації вартість тендеру була завищена фактично вдвічі - на 750 гривень", - розповіла речниця  УСБУ у Житомирській області Ірина Мартинюк.

  Завищували ціни на запчастини вп'ятеро та закуповували деталі в Китаї. Контррозвідка СБУ викрила корупційну схему на Житомирському бронетанковому заводі, яке входить до структури "Укроборонпрому". За інформацією слідчих, працівники танкового заводу провели тендер на закупівлю деталей на суму в понад півтора мільйона гривень. До участі в конкурсі були допущені тільки дві структури, які виявилися пов’язаними між собою, ще й з ознаками фіктивності.  

  Під час обшуків вилучено документи та майже 800 тисяч гривень у національній та іноземній валютах. Розкривати подробиці скандалу на підприємстві відмовилися.

  "Не можемо коментувати ситуацію, бо попереджені слідчим про нерозголошення даних слідства. Підприємство працює, все добре", - каже заступник директора  з питань безпеки ДП "Житомирський бронетанковий завод" Cергій Ступак.

  Як повідомлялося, торік у листопаді "Укроборонпром" після проведення конкурсу обрала директора державного підприємства “Житомирський бронетанковий завод”. Посаду обійняв Олексій Жуковець.

Джерело: tsn.ua

Новини Житомира

   

Последнее изменение Вторник, 03/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework