У Десантно-штурмових військах відбулися збори з начальниками бронетанкових служб

  На Житомирщині, на базі Навчального центу ДШВ відбулися дводенні навчально-методичні збори з начальниками бронетанкових служб військових частин Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

  Під час збору, спеціалістами бронетанкових служб було обговорено низку актуальних та нагальних питань. Зокрема формування єдиних поглядів на перспективи розвитку системи танко-технічного забезпечення, порядку експлуатації та зберігання бронетанкової техніки, організація їх обліку, ремонту, обслуговування, зберігання та багато іншого.

  За словами керівника заходу - заступника начальника озброєння командування Десантно-штурмових військ ЗС України полковника Олександра Улусяна, одним із важливих аспектів танко-технічного забезпечення є визначення єдиних підходів до утримання бронетанкової техніки, та її готовність у будь-який час приступити до виконання завдань за призначенням.

  Учасники зборів обмінялися досвідом щодо експлуатації та обслуговування сучасних зразків автомобільної та бронетанкової техніки, яка стоїть на озброєнні у військових частинах ДШВ.

  Служба зв’язків з громадськістю командування Десантно-штурмових військах ЗС України

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework