У жителів Бердичівського і Андрушівського районів не виявили уханський коронавірус COVID-19

  "Усі необхідні тести проведені — ми готові сказати результат", - про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

 

   

  "Для того, щоб переконатися, що результати тестів вірні, тривала повторна перевірка у Житомирському обласному центрі МОЗ.

  Маємо таку підтверджену інформацію: в обох пацієнтів у Бердичеві та Андрушівці шляхом полімеразної ланцюгової реакції, лабораторно не підтверджено вірусної інфекції грипу та парагрипу.

  Водночас, маємо позитивні новини. Після довготривалого аналізу, у жителів Бердичівського і Андрушівського районів не виявлено уханський коронавірус COVID-19. У першого знайдено РНК риновірусу, тобто ГРВІ, у другого – двустороння пневмонія.

  Стан обох пацієнтів стабільний, вони перебувають під ретельним контролем лікарів. На даний момент ускладнень не спостерігається.

 Стосовно поховання померлої від коронавірусної інфекції: жінку було поховано близько 11 години, за погодженням близьких, що перебувають в самоізоляції. Поховання відбулося на центральному цвинтарі в Радомишлі. Ми дотрималися усіх необхідних рекомендацій, на кожному із етапів відбувався дезінфекційний процес.

 Висловлюю вдячність Житомирському обласному центру за активну співпрацю!"

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework