Інформація щодо ситуації з коронавірусом на Житомирщині станом на 24 березня: нових випадків захворювання не виявлено

  Станом на 9 годину 24 березня в області залишаються зареєстрованими 2 лабораторно підтверджених випадки COVID-19: летальний випадок у жительки м. Радомишль та у житомирянина, який перебуває на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КУ «Лікарня №1» м. Житомир.

   Як повідомляє ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України», за минулу добу досліджувався матеріал з підозрою на захворювання COVID-19 від 5-ти хворих: по 2 випадки з м. Бердичів та м. Житомир, 1 випадок Коростень. За результатами досліджень небезпечного вірусу не виявлено. Наразі біологічного матеріалу від хворих з підозрою на захворювання у вірусологічній лабораторії немає.

  Усього за період моніторингу за станом захворюваності на COVID-19 з 29 січня по 24 березня надійшов матеріал з підозрою на захворювання коронавірусом від 25 хворих: Радомишльський - 1, Ємільчинський - 2, Хорошівський - 1, Андрушівський - 3, Бердичівский - 4, Новоград-Волинський-1, Народицький-2, Брусилівський -2, Коростенський1, м. Житомир - 8.

  ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» працює в умовах карантину та підвищеної готовності: створені мобільні групи, відбувається чергування фахівців в позаробочий час та у вихідні дні. Протиепідемічні заходи у вогнищах інфекції тривають.

  Зазначимо, аби вберегти себе та своїх рідних і близьких від захворювання на коронавірус, необхідно дотримуватись режиму самоізоляції та загальних правил гігієни.

  Нагадаємо, що з 16 березня на території області протягом 30 діб діятимуть карантинні заходи, за порушення яких передбачена відповідальність.  З 17 березня у зв’язку з карантином Житомирська обласна рада частково перейшла на дистанційний режим роботи,  припинили роботу комунальні заклади та обмежено доступ до адміністративних приміщень.  

Пресслужба обласної ради

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework