У Бердичівському районі пустощі дітей з вогнем спричинили займання сіна та господарчої споруди

  23 березня о 16:07 по лінії «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Житинці Бердичівського району.

  По прибуттю рятувальників до місця виклику було встановлено, що горить господарча будівля, на яку полум’я поширилось від сінника. Також існувала загроза перекидання вогню на розташований у трьох метрах житловий будинок.

  Вже О 16:35 пожежу вдалося локалізувати та не допустити поширення її на більшу площу. О 18:33 рятувальники повністю загасили покрівлю господарчої будівлі на площі 32 кв.м. та 0,5 т сіна, що знаходилося поруч у сіннику.

  Подія сталася у багатодітній родині, де виховується п’ятеро дітей. При з’ясуванні обставин пожежі рятувальникам стало відомо, що залишені на деякий час без догляду батьків діти разом з друзями гралися на подвір’ї, і 8-річна дівчинка підпалила у сіннику сіно. Налякані пожежею діти розбіглися. Ніхто з них, на щастя, не постраждав. Про подію сільському голові вже сповістила сусідська бабуся.

  Зважаючи на те, що почастішали випадки пожеж, спричинені пустощами дітей з вогнем, рятувальники вкотре звертаються до дорослих: у період карантину не залишати дітей  без нагляду, організувати їх зайнятість та безпечне дозвілля!

kk260320129 2

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

  

Последнее изменение Четверг, 26/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework