Підприємці платитимуть удвічі менше за місця на ринках Житомира

  Житомирські підприємці, які винаймають місця для торгівлі на Житньому та Сінному ринках, починаючи з 1-го квітня і до завершення карантину, платитимуть удвічі меншу орендну плату.

   Про це вони домовилися 9-го квітня з представниками адміністрації ринків та Житомирської міської ради, підписавши тристоронній меморандум, - повідомляє suspilne.media.

  Представник житомирських підприємців Андрій Попов: "Після детального обговорення всіх положень меморандуму його підписали Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, представники адміністрації Житнього та Сінного ринків і представники підприємців".

  Житомирський міський голова Сергій Сухомлин: "Ті вимоги які висували підприємці, враховані дирекцією ринків. Сьогодні ми підписали меморандум і домовилися, що за березень перерахують платежі зі знижкою 20 відсотків, за квітень – зі знижкою 50 відсотків. У разі продовження карантину буде індивідуальна знижка, буде прораховуватися окремо. На цей період хто не зможе платити, то дирекція буде індивідуально підходити, не буде нараховуватися пеня і штрафні санкції. Також домовилися з дирекцією ринків, що до кінця року не буде підніматися орендна плата на ринках, і договори оренди будуть продовжені не на рік, а на 2 роки і 11 місяців".

  Заступник директора підприємства облспоживспілки "Житомирський кооперативний ринок" Юрій Прудніков: "Дійшли згоди, що на період карантину договору в односторонньому випадку з підприємцями не будуть розриватися. І ані штрафи, ані пеня не будуть нараховуватися. На квітень зменшили орендну плату на 50 відсотків. Ми прораховували свої витрати, і в нас витрат було 51 відсоток, але пішли на зустріч підприємцям і зробили їм орендну плату 50 відсотків".

  Чи досягли підприємці бажаного результату?

  Представник підприємців Андрій Попов: "Ми, підприємці ринків, також пішли на поступки перед адміністрацією ринків, тому що розуміємо їхні затрати. Є знижка, і ми за неї вдячні".

Автор Володимир Шолдрук

Камера Сергій Базилюк

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework