Оперативна інформація станом на 10 квітня щодо COVID-19 на Житомирщині: 10 нових випадків захворювання

  На Житомирщині за минулу добу зареєстровано 10 нових випадків захворювання на COVID-19. І станом на 9 годину 10 квітня в області вже 41 лабораторно підтверджений випадок.

   Нові випадки зареєстровані  -  5 випадків у Бердичівському районі, 4 випадки у Малинському районі та 1 випадок у Коростенському. П’ять жінок та п’ять чоловіків віком від 30 і до 80 років на Житомирщині захворіли на коронавірусну інфекцію.

  Найбільша кількість в Бердичівському районі - 15 випадків та в Малинському районі - 12 випадків.

  В Житомирі  та в Коростенському районі зареєстровано по  5 випадків, 2 випадки Радомишльському районі та по одному випадку у Черняхівському та Житомирському районах.

  Три летальних випадки – два в Бердичівському районі (1.04. та 9.04. 2020 року) і один випадок у Радомишльському районі (27.03.2020 року). Випадків одужання ще не зафіксовано.

  За минулу добу надійшло 33 термінових повідомлення на підозру COVID-19. Усього за період моніторингу з 29 січня по 9 годину 10 квітня надійшло 183 термінових повідомлень на підозру захворювання.

  Вікова структура захворюваності по  області:

  • 0-17 років- 1 випадок
  • 18-29 років -1 випадок
  • 30-49 років – 12 випадків
  • 50-69 років – 12 випадків
  • більше 65 років – 15 випадків

  ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОВ України» працює в умовах надзвичайної ситуації цілодобово. У вогнищах інфекції здійснюється комплекс протиепідемічних заходів, до яких залучені в тому числі фахівці обласного лабораторного центру.

  Нагадаємо, що з 6 квітня Уряд ввів нові обмежувальні заходи, і за  порушення карантинних заходів передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

  Також зазначимо, що станом на 9 квітня  у санаторії «Лісова казка» на обсервації перебувало 8 жителів Житомирщини, двох з яких готували до виписки.

Пресслужба обласної ради 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework