×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Романові планують встановити три камери, щоб фіксувати в’їзд і виїзд транспорту

4 лютого, під час перебування з робочою поїздкою у Романівському районі, голова облдержадміністрації Сергій Машковський провів засідання оперативного штабу,

на якому були розглянуті питання щодо забезпечення безпеки жителів району, запобігання терористичним проявам, захисту об'єктів інфраструктури населених пунктів, що мають важливе стратегічне значення, проведення четвертої хвилі часткової мобілізації тощо.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

На засіданні йшлося про те, що охорона порядку у районі забезпечується силами працівників міліції і громадськості. На визначених об’єктах життєзабезпечення Романівщини – електропідстанціях, газорозподільних системах та інших – забезпечена внутрішня охорона, та налагоджена її взаємодія з правоохоронними органами. Розроблені маршрути патрулювання з урахуванням місць масового скупчення людей.

 У Романові ведеться робота по виконанню програми «Безпечне місто» щодо встановлення відеоспостереження. У селищі планується встановити три камери, щоб фіксувати в’їзд і виїзд транспорту.

Керівник області звернув увагу присутніх на велику кількість членів оперативного штабу, що ускладнює його мобільність. Є питання, зауважив Сергій Машковський, що потребують оперативного вирішення і необхідності щоденної роботи штабу. Саме тому варто зменшити його кількісний склад.

У райдержадміністрації цілодобово працює телефонна гаряча лінія. А в центральній районній лікарні створено 10-відсотковий запас ліків для надання екстреної медичної допомоги.

 На обліку у районі перебуває 21 захисна споруда, у 14 з них проведена технічна інвентаризація. Обстежено 9 захисних споруд. Використовувати їх для перебування людей можна після впорядкування приміщень. У районі визначено 37 укриттів, які також можуть бути використані для захисту населення. Всього в укриттях і захисних спорудах після проведення незначних робіт можна розмістити 3650 людей.

n 0602152813

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework