У Бердичеві закрили лікарню через спалах коронавірусу. ВІДЕО

  На карантин закрили Бердичівську лікарню на Житомирщині. Там спалах  коронавірусу серед медиків.

   Лікарі й медсестри - половина від недужих у районі, де загалом зафіксовано 85 випадків COVID-19. Заклад не приймає нових пацієнтів, доліковують тих, кого вже прийняли. Другим осередком коронавірусу в області може стати лікарня в Коростені. Там  обстежили 70  медиків і  чекають  на результати тестів. 

  Подробиці у сюжеті ТСН.

  "Персонал, який не бере участь у роботі (був у самоізоляції), або якщо лікарі не були в контакті із хворими і персоналом, направлені для роботи до Бердичівської районної лікарні", - пояснив чиновник. 

  В ОДА кажуть, що лікарня стала джерелом інфекції в районі, а тому її вирішили закрити. У Бердичеві та Бердичівському районі загальна кількість інфікованих становить 85 осіб, серед яких майже 40 медпрацівиків.

  Головний санітарний лікар області Зіновій Парамонов каже, що другим вогнищем COVID-19 в області може стати Коростенська міська лікарня. "Там також маємо велику кількість захворілих. За вихідні ми обстежили ще 70 медичних працівників цієї лікарні, для того, щоб дати головному лікарю організувати роботу в ритмі такому, щоб можна було поки що не приводити до таких дій, що мали місце в Бердичеві",- повідомив він. 

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 05/05/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework